Linkuri accesibilitate

Ştirea zilei


Adrian Năstase a declarat că e vorba de un program de solidaritate naţională pe care şi-l asumă atât guvernul, cât şi PSD. Primul ministru nu a precizat de unde va lua aceşti bani, dar a subliniat că va trebui să găsească resursele necesare până în august, pentru că altfel recolta pe acest ar putea fi compromisă.

Această măsură se adaugă celei de dublare a pensiilor agricultorilor, stabilită deja prin ordonanţă de urgenţă. Şeful cabinetului de la Bucureşti a anunţat la Conferinţa Naţională a PSD şi alte măsuri sociale care vor fi puse în practică anul viitor înaintea alegerilor, între ele mărirea alocaţiilor pentru copiii familiilor sărace şi tichete de căldură. Guvernul nu are însă nici un fel de evaluări în privinţa costurilor acestor proiect cu tentă electorală.

Marile confederaţii sindicale s-au declarat sceptice faţă de toate aceste promisiuni, în timp ce preşedintele PD, Traian Băsescu a declarat că guvernul nu are de unde lua 40 000 de miliarde de lei, atât cât a calculat liderul PD că ar costa îndeplinirea promisiunilor făcute de Adrian Năstase.
XS
SM
MD
LG