Linkuri accesibilitate

Lideri PNL şi PD despre demisia Secretarului general PSD


Preşedintele PNL Theodor Stolojan e de părere că demisia lui Cozmin Guşă din PSD ar putea fi rezultatul conflictului între grupurile de interese din partidul de guvernămînt.

„E firesc să se întîmple astfel de lucruri în PSD, atît timp cît în acest partid există grupuri de interese, baroni locali, baroni centrali, iar cînd aceste grupuri de interese intră în coliziune unele cu altele se întîmplă şi asemenea demisii” - a spus Stolojan.

"Demisia lui Cozmin Guşă semnnifică faptul că, pentru tineri, PSD este un partid închis şi că în PSD tinerii sînt buni pentru lipit afişe şi pentru a participa la seminarii internaţionale pe teme de social-democraţie" - a declarat vicepreşedintele PD, Emil Boc, citat de Mediafax.

În opinia sa, plecarea lui Guşă din PSD mai arată şi "lipsa de reformă" din acest partid. De asemenea, Boc a mai fost de părere că prin demisia fostului secretar general al PSD se confirmă punctele de vedere exprimate de democraţi în ultimii doi ani, că persoane precum Dan Ioan Popescu şi Miron Mitrea "n-au ce căuta în prim planul vieţii politice româneşti".
XS
SM
MD
LG